ZIOXI KALUSTEET & RATKAISUT

Zioxi | vastaus nykyaikaisen oppimisympäristön vaatimuksiin

 

 Tekniikka pelittää, kun oppimisympäristön kalusteratkaisut on suunniteltu tukemaan teknologian hyödyntämistä opetuksessa. Tabletit ja kännykät esiin!

BdweBsyZ_400x400

#TeknologiatuettuOppiminen

Zioxi ratkoo teknologiatuetun oppimisen eri tarpeita

 

Kalusteiden on oltava liikuteltavia, joustavia ja muokattavia, jotta yhtä ja samaa tilaa voidaan käyttää monella eri tapaa. Ja mikä tärkeintä, teknologian pitää olla täysin integroitavissa niihin, jotta TVT-välineistön käyttö on helppoa ja luonteva osa opetusta.

Tapahtui työskentely yksin, yhteisöllisesti, teknologian kanssa tai ilman, samanaikaisesti useammassa paikassa tai eri aikaan, oppimisympäristö elää mukana muuttuvissa tilanteissa.

Zioxi-kalusteet ratkovat teknologiatuetun oppimisen eri tarpeita. Laadukkaiden Zioxi-kalusteiden ytimessä on innovatiivinen muotoilu.

Zioxi suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia älykalusteita, joiden avulla voi toteuttaa joko inspiroivia oppimisympäristöjä tai ratkoa yksittäinen tarve, vaikkapa tablettien lataus näppärästi eri tiloissa. Lue lisää.

Hei! Jätä yhteystietosi, jos haluat kuulla lisää Zioxi-ratkaisuista.


848500_kuva_1

Zioxi | lataus helposti ja turvallisesti

Zioxi-latausvaunut ja -kaapit toimivat helppona ja turvallisena tablettien ja latauspaikkana sekä säilytys- ja siirtelykalusteena. Ratkaisuissa on monta huolellisesti mietittyä yksityiskohtaa, mikä tekee käytöstä miellyttävää. Lataus käynnistyy pehmeästi ryhmittäin, jotta vältytään verkon ylikuormitukselta. Tuuletus hoituu kalusteeseen rakennettujen ilmanvaihtokanavien kautta, joten erillistä tuuletusmoottoria ei tarvita.

Säilytysratkaisun voi lukita joko avaimella tai digitaalisella koodilukolla. Laajasta valikoimasta on helppo löytää sopivin ratkaisu kuhunkin tarpeeseen. Ota yhteyttä ja autamme sinua eri vaihtoehtojen kartoittamisessa. 

Ratkaisu LEGO Education -settien lataamiseen

Onko käytössäsi LEGO Education SPIKE Prime tai WeDO2.0 tai kenties LEGO Education MINDSTORMS EV3? Zioxi-latausvaunussa säilytät setit aina toimintavalmiina. Sen lisäksi, että vaunuihin voit sijoittaa säilytyslaatikot, myös keskusyksikön lataaminen onnistuu keskitetysti vaunussa.  Jokaisella hyllyllä näkyy vain lyhyt johdonpää siististi latausta varten, ja virtalähteet ovat piilossa eri osastossa. Mikä kätevintä,  johtoa saa myös enemmän näkyville, jos halutaan ladata valmiita malleja laatikoissa.

821082_kuva_1

Virtalähde vierelläsi

Zioxi powerHub latauspylväät

Zioxin ladattavat powerHubit ovat liikkuvia virtapankkeja, jonka avulla saadaan verkkovirtaa ja USB-virtaa helposti minne vaan. Täydellinen virtalähde luokkahuoneisiin, toimistoihin, kirjastoihin ja monitoimitiloihin. Lue lisää.


821074_kuva_1

Zioxi LEGO Spike latausvaunu

Lue lisää. 

821075_kuva_1

Zioxi LEGO WeDo latausvaunu

Lue lisää.

821076_kuva_1

Zioxi LEGO Mindstorms EV3 latausvaunu

Lue lisää.


848501_kuva_2
848500_kuva_3

Zioxi t41 oppilaspöytä

60-asteen säteen mukaan nimetty t41 oppilaspöytä säde mahdollistaa monipuoliset tilaratkaisut. Pöydät voidaan järjestää riviin, mutkikkaaksi jonoksi, ryhmiksi, yksittäisiksi työpisteiksi ja kannet pystyssä helposti syrjään.

Pyörät helpottavat liikuttelua, ylösnouseva kansi ja helppo kasaaminen vapauttavat nopeasti lattiatilaa muuhun tarkoitukseen. 6 pöydästä saadaan iso pyöreä pöytä ryhmätyöskentelyyn. Tämän keskelle sopii Zioxin powerHub latauspylväs.

Lue lisää.


Hyödynnä tutustumistarjous!

Innovatiivinen Zioxi-kalustevalikoima on nyt uutuutena Tevellan valikoimassa, ja sitä juhlistaaksemme saat kaikista Zioxi-kalusteista alkuvuoden ajan 5 % alennuksen. 

Alennus koodilla TALVI21. Kampanja-aika on 25.1.–31.3.2021.

Lue lisää ja tutustu kampanjaehtoihin, katso.

some (2)

Tevella Oppimisympäristöt

Tevella palvelee kaikissa koulujen ja oppilaitosten täydennys- ja uudiskalustamisen tarpeissa. Meillä apunasi on kalustamisen ja varustamisen ammattilaistiimi, jonka osaamisessa yhdistyvät vankka pedagoginen ja suunnittelullinen osaaminen, pitkällinen alan kokemus ja omakohtainen kokemus opetuksen ja kasvatuksen tehtävistä.

Meiltä saat

  • Irtokalustesuunnitelmat, jotka huomioivat pedagogiset näkökulmat
  • Suunniteltavan kohteen lähtökohtiin ja tarpeisiin personoidut ratkaisut
  • Monipuolisen ja laadukkaan kalustevalikoiman
  • Toiminnallisuuteen ohjaavat teemahuoneet ja kalustekokonaisuudet

Tutustu

  • Koulujen oppimisympäristöt -esite, katso.
  • Varhaiskasvatuksen oppimisympäristöt -esite, katso.
_dsc8681

Tevellassa sinua auttavat suunnittelussa sisustusarkkitehti, design lead Erica Kivelä ja sisustusarkkitehti Mia Salo.