Tevella2

Uutuuksia päiväkotiin ja esiopetukseen

Monipuolinen valikoimamme täydentyy uusilla tuotteilla ympäri vuoden. Tutustu alla uutuuksiin! 

064466_2

Järjestä esineet

Pelaaja asettelee esineiden kuvat magneettiselle alustalle suullisten ohjeiden avulla. Lopuksi tarkistetaan, ovatko kuvat oikeilla paikoillaan. Pelissä harjoitellaan mm. vieressä, yläpuolella ja alapuolella -käsitteitä. Lue lisää.

095026_1

Haba Etanaralli

Paikoillanne, valmiit... nyt käynnistyy liukas etanaralli rouva Ruusun puutarhassa. Kalle Kotilo, Elli Etana ja muut kilpailijat liikkuvat etanavauhtia eteenpäin, mutta se ei estä niitä matelemasta toistensa yli tai liukumasta toistensa ohi. Lue lisää.

095513_1

Maatilan karkulaiset

Huomio, vapaana juoksevia eläinlapsia. Fridolinin maatilan asukkaat karkaavat mielellään. Auttakaa maatilan isäntää ja Lilli-lammaskoiraa palauttamaan eläimet navettaan. Siihen tarvitaan hieman noppatuuria ja hyvin koordinoitua yhteistyötä. Lue lisää.

107191_1

Leikkitalot

Seinäpaneeleista helposti koottava leikkitalo sopii moneen leikkiin; niin nukkekodiksi kuin eläinten talliksi tai tarhaksi. Tarvittaessa sen voi purkaa osiin ja laittaa mukana tulevaan kankaiseen säilytyspussiin odottamaan seuraavia leikkejä. Koko 70x70 cm, korkeus 16 cm. Lue lisää.


020417_1

Numeropujottelu juna

Kuulia siirrellään magneettisen kynän avulla numeroiduille paikoille värin mukaan. Numerot 1-5. Lue lisää.

106905_1

Nukenrattaat

Metallirunkoiset rattaat, jotka saa tarvittaessa taitettua kasaan. Istuimen alla kankainen kori tavaroiden kuljetukseen. Lue lisää. 

105228_1

Poikanukke ja tyttönukke

Kovavartaloinen laadukas poikanukke, jolla vaippa ja tutti. Pojan genitaalit.  Lue lisää.

Kovavartaloinen laadukas tyttönukke, jolla vaippa ja tutti. Tytön genitaalit. Lue lisää.


112736_1

Pelastuslaitos ja junarata

Sekä poliisi että palokunta on valmiina autoineen. Mukana myös juna ja ratapaloja. Yhteensä 55 osaa. Tiepalojen valmistukseen on käytetty sokeriruokoa. Materiaali on tavallista muovia selvästi ekologisempi vaihtoehto. Lue lisää.

109320_8

Iso roolivaatesetti

Miellyttävän tuntuisia asuja monenlaiseen leikkiin ja näytelmiin. Mukana erilaisia eläin- ja satuhahmoja. Materiaali polyester, konepestäviä 30°C. Asut sopivat 3-5 -vuotiaille. Yhteensä 13 erilaista asua. Lue lisää.

109028_1

Pikkututkijan työkalupenkki pöytämalli

Setti sisältää tarvikkeet 10 erilaisen toiminnon kokeilemiseen. Näe ja koe liikevoiman ja erilaisten energioiden vaikutukset kappaleisiin. Osia yhdistelemällä saa tehtyä kekseliäitä laitteita, jotka vievät leikkijän mukanaan tieteiden maailmaan. Lue lisää.


706010_1

Fasettihelmet

Lajitelma erivärisiä ja -kokoisia helmiä lasimaisia fasettihiottuja muovihelmiä. Lue lisää.

707047_1

Pujottelukuminauha

Mustaa 50 m pujottelukuminauhaa, joka soveltuu hienosti esimerkiksi kaula- ja rannekorujen askarteluun. Lue lisää.

606004_1

Ohuet huopakynät

Vesiliuotteiset 2mm kärjellä varustetut huopakynät. Sisältää 6 eriväristä huopakynää. Lue lisää.


570115_3

Bee-Bot kynä- ja kamerapidike

Kynätelineen avulla Bee-Bot voi piirtää samalla kun se kulkee. Kynäteline toimii myös kameratelineenä. Pakkaus sisältää kuusi muovista eriväristä telinettä. Lue lisää.

570112_3

Bee-Bot työnnin

Bee-Bot työntäjän avulla Bee-Bot robotti pystyy siirtämään esineitä. Pakkaus sisältää 6 kpl työntimiä. Lue lisää.

Bee-Bot mehiläisrobotti

Mielenkiintoinen ja palkittu, ohjelmoinnin alkeet opettava lattialla kulkeva mehiläisrobotti. Robottia ohjelmoidessaan lapsi oppii loogista ajattelua sekä sen hyödyntämistä yksinkertaisten toimintaohjeiden antamiseen.

 


570521_1

Rugged Robot

Ohjelmoitava robotti ulkokäyttöön. Robottia ohjelmoidaan Bluetooth-yhteyden kautta tablet-laitteella. Robotin muistiin mahtuu 256 toimintoa ja sen liikkumiseen on valittavissa kolme eri nopeutta. Robotti havaitsee esteet edessään ja reagoi niihin anturin avulla, joka on poiskytkettävissä. Lue lisää.


Ratkaisuja englanninkielen opetukseen

350943_2

Sentence Building Dominoes

Englanninkielinen dominopeli, joka innostaa lauseiden muodostamiseen. Pakkaus sisältää 114 kaksipuoleista dominopalaa sisältäen verbit, nominit, adjektiivit, pronominit, adverbit, prepositiot, välimerkit sekä konjunktiivit. Lue lisää.

350870_2

English Memory

Englanninkielinen muistipeli. Peli sisältää 96 korttia, joista 48 on kuvakortteja ja 48 lausekortteja. Tarkoituksena on yhdistää lause ja kuva. Lue lisää.

350801_3

Alphabet Soup Sorters

Jokaisessa purkissa on yksi iso ja yksi pikkukirjain sekä viisi sanastokorttia. Sanastokorttien toisella puolella on kuva ja toisella puolella vastaava sana. Pakkaus sisältää 26 vahvaa pahvipurkkia. Lue lisää.

350576_1

Pack Your Bag

Matkalaukkupeli, jota pelattaessa opitaan nimeämään matkalaukkuun pakattavia asioita englanniksi. Pelin aikana opitaan sanoja kuten walking boots, hoodie, toothbrush, swimming trunks, trainers, jne. Lue lisää.


350044_3

Word Contruction

Oppilas aloittaa rakentamalla konsonantti-vokaali-konsonantti -sanoja. Kiertämällä mitä tahansa muttereista ympäri muodostuu uusia sanoja. Tämän jälkeen pulttiin voidaan lisätä lisämuttereita, jotta saadaan muodostettua pidempiä sanoja. Pakkaus sisältää osia useamman oppilaan työskentelyä varten. Lue lisää.

350037_1

Creative Writing Flip Chart

Luovaan kirjoittamiseen ja tarinankerrontaan rohkaiseva fläppitaulu, jonka avulla oppilaan sanasto kehittyy. Fläppitaulussa on vastaukset tärkeisiin tarinankerronnan kysymyksiin: kuka, mitä, missä, milloin ja kuinka. Kaksipuoleisen fläppitaulun toisella puolella on kuvia ja toisella puolella sanontoja. Lue lisää.

350079_2 (1)

Basic Vocabulary Photo Cards Set

Monikäyttöinen ja värikäs korttisarja, joka auttaa englannin kielen puheen oppimisessa. Korttien aiheet ovat arkipäivän elämästä. Jokaisessa kortissa on kuva, sitä kuvaava sana sekä tilaa valkotaulutussilla tehtäville merkinnöille. Lue lisää.

350324_1

At School Puzzle

Englanninkielinen palapeli, joka sopii hyvin aloittelijoille. Palapeli sisältää esimerkiksi seuraavat sanat: pencil, rubber, ruler, teacher, map, jne. Tarkoituksena on yhdistää kuva ja oikea sana. Lue lisää.