Tevella2

Uutuuksia kouluihin

Monipuolinen valikoimamme täydentyy uusilla tuotteilla ympäri vuoden. Tutustu alla uutuuksiin! 

Ratkaisuja englannin kielen opetukseen

350943_2

Sentence Building Dominoes

Englanninkielinen dominopeli, joka innostaa lauseiden muodostamiseen. Pakkaus sisältää 114 kaksipuoleista dominopalaa sisältäen verbit, nominit, adjektiivit, pronominit, adverbit, prepositiot, välimerkit sekä konjunktiivit. Lue lisää.

350870_2

English Memory

Englanninkielinen muistipeli. Peli sisältää 96 korttia, joista 48 on kuvakortteja ja 48 lausekortteja. Tarkoituksena on yhdistää lause ja kuva. Lue lisää.

350801_3

Alphabet Soup Sorters

Jokaisessa purkissa on yksi iso ja yksi pikkukirjain sekä viisi sanastokorttia. Sanastokorttien toisella puolella on kuva ja toisella puolella vastaava sana. Pakkaus sisältää 26 vahvaa pahvipurkkia. Lue lisää.

350576_1

Pack Your Bag

Matkalaukkupeli, jota pelattaessa opitaan nimeämään matkalaukkuun pakattavia asioita englanniksi. Pelin aikana opitaan sanoja kuten walking boots, hoodie, toothbrush, swimming trunks, trainers, jne. Lue lisää.


350044_3

Word Contruction

Oppilas aloittaa rakentamalla konsonantti-vokaali-konsonantti -sanoja. Kiertämällä mitä tahansa muttereista ympäri muodostuu uusia sanoja. Tämän jälkeen pulttiin voidaan lisätä lisämuttereita, jotta saadaan muodostettua pidempiä sanoja. Pakkaus sisältää osia useamman oppilaan työskentelyä varten. Lue lisää.

350037_1

Creative Writing Flip Chart

Luovaan kirjoittamiseen ja tarinankerrontaan rohkaiseva fläppitaulu, jonka avulla oppilaan sanasto kehittyy. Fläppitaulussa on vastaukset tärkeisiin tarinankerronnan kysymyksiin: kuka, mitä, missä, milloin ja kuinka. Kaksipuoleisen fläppitaulun toisella puolella on kuvia ja toisella puolella sanontoja. Lue lisää.

350079_2 (1)

Basic Vocabulary Photo Cards Set

Monikäyttöinen ja värikäs korttisarja, joka auttaa englannin kielen puheen oppimisessa. Korttien aiheet ovat arkipäivän elämästä. Jokaisessa kortissa on kuva, sitä kuvaava sana sekä tilaa valkotaulutussilla tehtäville merkinnöille. Lue lisää.

350324_1

At School Puzzle

Englanninkielinen palapeli, joka sopii hyvin aloittelijoille. Palapeli sisältää esimerkiksi seuraavat sanat: pencil, rubber, ruler, teacher, map, jne. Tarkoituksena on yhdistää kuva ja oikea sana. Lue lisää.

350005_kuva_1

Leo’s English 2

Leo’s English 2 sopii mainiosti varhennettuun kielenopetukseen pienten kanssa. Valmis materiaali helpottaa huomattavasti opettajan työtä ja tekee lapsille kielen opetuksesta hauskaa ja toiminnallista. 10 aihepiiriä, kuten vaatteet, harrastukset, kartta, kellonajat, koulun oppiaineet, verbit, koti, terveys, matkailu ja adjektiivit.  Lue lisää.

350170_1

Bis English

Englanninkielinen sanataitopeli, jossa oppilaat sovittavat yhteen kuvia ja sanoja. Pelin aikana opitaan 60 tärkeää ja tavallista sanaa. Mukana ovat esimerkiksi sanat: fruit, armchair, fridge, elephant, table, horse, walk, jne. Lue lisää.

350201_2

Fox In The Box Positional Words Activity Set

Tämän pakkauksen avulla varhaiskasvatusikäiset lapset oppivat englannin kielen perussanastoa. Pakkaus sisältää muoviset mallit hatusta, laatikosta, puusta ja tuolista, 16 kuvakorttia, 40 aktiviteettikorttia sekä kaksipuoleisen spinnerin. Lue lisää.

350079_2

Picture Bingo

Englanninkielinen bingopeli, jossa on 100 yleisesti käytettyä sanaa. Peliä voidaan pelata usealla eri tavalla joko yhdistelemällä sanoja ja kuvia toisiinsa tai sitten vaikka yhdistelemällä sanoja toisiinsa. Lue lisää.

350412_1-1

Sing a Song

Laulukirja, jossa on kahdeksan klassikkolaulua englanniksi nuotteineen. Sisältää laulut: Yankee Doodle, There were ten in the bed, Jingle bells, Twinkle, Twinkle little star, On my farm, Brother Peter, This is the way, Head and shoulders. Sisältää laulut myös CD-levyllä. Lue lisää.

350504_kuva_2

Magnetic Learning Calendar

Englanninkielinen kalenteri, johon saadaan näkyviin viikot, kuukaudet, vuodet ja vuodenajat. Pakkaus sisältää 51 magneettista korttia sisältäen päiväyskortit, vuodenaikakortit ja kuukausikortit. Sisältää myös aktiviteettiohjeen. Lue lisää.

706010_1

Fasettihelmet

Lajitelma erivärisiä ja -kokoisia helmiä lasimaisia fasettihiottuja muovihelmiä.
Lue lisää.

707047_1

Pujottelukuminauha

Mustaa 50 m pujottelukuminauhaa, joka soveltuu hienosti esimerkiksi kaula- ja rannekorujen askarteluun. Lue lisää.

619198_1

Gesso

Laadukas valkoinen pohjustusmaali. Sisältää paljon pigmenttiä, mikä tekee tämän gesson riittoisammaksi. Lähes hajuton ja miellyttävä käyttää. Lue lisää.

694073_1

Sinisavi

Poltetaan 980-1050ºC:ssa. Hyvä plastisuus ja käsiteltävyys, sopii hyvin dreijaukseen, pieneen muovailuun ja kuvanveistoon mallinesaveksi. Lue lisää.


611042_1
611043_1
611046_1

Guassivärinapit

Hyvälaatuiset guassivärinapit koulu- ja opiskelukäyttöön. 


619011_1

Piirustushiilikynät

Setissä 6 kpl pehmeitä piirustushiilikyniä.

628119_1

Synteettiset siveltimet

20 kpl eri kokoisia pyöreitä synteettisiä siveltimiä, keinokuitu. Soveltuvat vesivärimaalaukseen.  Lue lisää.

606004_1

Ohuet huopakynät

Vesiliuotteiset 2mm kärjellä varustetut huopakynät. Sisältää 6 eriväristä huopakynää. Lue lisää.

623306_kuva_1
623308_kuva_1
623305_kuva_1

Öljyvärejä useissa väreissä

Cobra-värit ovat aidot öljyvärit, jotka ohennetaan vedellä, ei liuottimilla. Työvälineet puhdistetaan vedellä ja saippualla. Värit kuivuvat nopeammin kuin perinteiset öljyvärit. 200 ml.

Värit ovat:

 

Uutuuksia koulujen oppimisympäristöihin

887058_1

Oppilaspöytä pyörillä

Kaikenikäisten ja kaikenpituisten oppilaiden on yksinkertaista säätää pöytää käsin. Kaasujousen ansiosta pöytää on helppoa nostaa ja laskea, eikä sähköisiä liitäntöjä tarvita lainkaan. Lue lisää.

895025_1

Pöytäseinäke

Kestävä, kätevän kokoinen pöytäseinäke, joka on valmistettu puristetusta neulahuovasta (kierrätettyä PET). Pöytäseinäke on ääntäeristävä ja omaa rauhaa tuova, ja lisää näin keskittymistä koulutyöskentelyssä. Lue lisää.

LEGO® Education

569308_5-1

LEGO® Education
SPIKE™ Prime -sarja

LEGO® Education SPIKE™ Prime -sarja on tiedeaiheinen oppimistyökalu 6.–8. luokan oppilaille. SPIKE Prime -sarjassa yhdistyvät värikkäät LEGO rakennusosat, helppokäyttöinen laitteisto ja intuitiivinen, vedä ja pudota -tyyppinen, Scratchiin perustuva ohjelmointikieli. Lue lisää.
 
569309_kuva_1

LEGO® Education
SPIKE™  Prime laajennussetti

Osallistu jännittäviin robottien suunnittelukilpailuihin LEGO® Education SPIKE™ Prime -lisäsarjan (569309) avulla. Siinä on 603 osaa, esimerkiksi isoja pyöriä, hammaspyöriä, värisensori ja iso moottori. Tämä SPIKE Prime -sarjan (569308) lisäsarja sisältää yli 10 tuntia kohdennettua tiedeaiheista oppimista. Se innostaa 6.–8. luokan oppilaita ja opettajia rakentamaan teknisesti monimutkaisempia malleja ja valmistaa heitä hauskoihin ja haastaviin robottien suunnittelukilpailuihin. Lue lisää.


566009_1

Makerspace luokkapakkaus yläkouluun

Sisältää neljä monipuolista projektikokonaisuutta, jotka on suunniteltu erityisesti yläkoulun opetuksen tarpeisiin. Luokkapakkauksen projektit soveltuvat myös alakoulun tarpeisiin edistyneempien oppilaiden kanssa.

Pakkaus sisältää välineet ja työohjeet luokalliselle oppilaita. Projektikokonaisuudet ovat Äänikoje, Ilmapalloveistos, Nosturikisa ja DIY-peliohjain. Kaikki kokonaisuudet sisältävät 2 eri tasoista työohjetta, joten oppijoiden eriyttäminen onnistuu helposti.

Lue lisää.


570115_3

Bee-Bot kynä- ja kamerapidike

Kynätelineen avulla Bee-Bot voi piirtää samalla kun se kulkee. Kynäteline toimii myös kameratelineenä. Pakkaus sisältää kuusi muovista eriväristä telinettä. Lue lisää.

570112_3

Bee-Bot työnnin

Bee-Bot työntäjän avulla Bee-Bot robotti pystyy siirtämään esineitä. Pakkaus sisältää 6 kpl työntimiä. Lue lisää.

Bee-Bot mehiläisrobotti

Mielenkiintoinen ja palkittu, ohjelmoinnin alkeet opettava lattialla kulkeva mehiläisrobotti. Robottia ohjelmoidessaan lapsi oppii loogista ajattelua sekä sen hyödyntämistä yksinkertaisten toimintaohjeiden antamiseen.

 


570521_1

Rugged Robot

Ohjelmoitava robotti ulkokäyttöön. Robottia ohjelmoidaan Bluetooth-yhteyden kautta tablet-laitteella. Robotin muistiin mahtuu 256 toimintoa ja sen liikkumiseen on valittavissa kolme eri nopeutta. Robotti havaitsee esteet edessään ja reagoi niihin anturin avulla, joka on poiskytkettävissä. Lue lisää.


573007_3

Sphero Ollie

Ladattava robotti, jota voidaan ohjelmoida verkosta ladattavan sovelluksen avulla bluetooth-yhteyden kautta. Robotissa on kaksi pyörää ja led-valot. Robotti toimii yhdellä latauksella tunnin ajan. Pakkaus sisältää Ollie-robotin, kaksi pyöränkeskiötä, kaksi maastorengasta, USB-latauskaapelin sekä pikaohjeen. Lue lisää.

574161_1

Arduino IOT Kit

Rakennussarja esineiden internetiin liittyviin projekteihin. Pakkaus sisältää mm. säilytyslaatikon osalistauksineen, Wi-Fi toiminnallisen kehitysalustan sekä mm. Micro USB -kaapelin, koekytkentälevyn (400 paikkainen), koekytkentälevyyn ja kehitysalustaan sopivia kytkentälankoja, jne. Lue lisää.

574165_1

Strawbees Coding and Robotics School Kit

Monipuolinen robotiikan ja ohjelmoinnin rakennussarja kouluun. Pakkaus sisältää  mm.1400 Strawbeesia, rakennuspillejä, 12 järjestelylaatikkoa, 12 mikrokontrolleria ladattavine akkuineen, 12 servomoottoria  sekä opettajan ohjeen. Lue lisää.